O nama

Naša Škola, osnovana je 1960. godine i predstavlja jednu od najcenjenijih državnih visokoškolskih ustanova u Srbiji. U proteklih više od pola veka, subotička Visoka tehnička škola, iznedrila je hiljade inženjera u polju tehničko-tehnoloških nauka, koji predstavljaju temelj stručnog kadra industrije u okruženju, ali i šire.

Obrazovni sistem naše ustanove, koji se temelji na obrazovanju orijentisanom ka praksi primenom najsavremenijih naučnih i tehničko-tehnoloških dostignuća, predstavlja osnovu uspeha Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici. Ako se ovome doda visoko obrazovani i izuzetno motivisani stručni nastavni kadar, te veoma vredni studenti, sa sigurnošću se može konstatovati da ćemo i u budućnosti biti nezaobilazni faktor u oblasti visokog obrazovanja, te da će stručnjaci školovani kod nas biti nosioci razvoja celokupnog društva.

icbtech ugovor
PLC takmičenje
Otvoreni dan
Infostudentski kutak
Otvoreni dan 2
Otvoreni dan 3
Otvoreni dan 4
BizKod 2
Sajam obrazovanja
Apsloventsko veče

ZAŠTO STUDIRATI NA VTŠ SUBOTICA?

Video materijali

STUDIJSKI PROGRAMI

Osnovne strukovne studije

Konkurs 2017

Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Subotice, upisuje u prvu godinu osnovnih strukovnih studija i specijalističkih strukovnih studija u školskoj 2017/2018. godinu, ukupno 215 studenata, i to:

160 studenta koji se finansiraju iz budžeta, 55 studenta koji plaćaju školarinu.

Više detalja pogledajte na ovom linku

Kontakt

Adresa škole:

Visoka tehnička škola strukovnih studija
Marka Oreškoviċa 16
24000 Subotica, Srbija


Telefon: +381-(0)24-655-201
Fax: +381-(0)24-655-255
Broj računa: 840-526666-66

Ako imate neko pitanje, kritiku ili sugestiju slobodno nam se obratite na email: office@vts.su.ac.rs